.
Ruth Beeckmans
dinsdag 30 mei 2023

Ruth Beeckmans: “Overal wil ik iets van hem achterlaten”

Ze mist hem nog elke dag

Ruth Beeckmans was jarenlang samen met Gary, die afkomstig was uit Zuid-Afrika. De man kwam jammer genoeg plots te overlijden.

Toch trok Ruth met hun twee kinderen nog naar Zuid-Afrika, na zijn dood en hebben ze samen met de familie van Gary de man nog op een speciale manier geëerd.

“Gary miste zijn geboorteland altijd en daarom zijn we naar de Tafelberg getrokken, toch wel het symbool van Zuid-Afrika. We hebben er op een paar stenen zijn naam geschreven met wat lieve woorden erbij en hebben ze achtergelaten in de hoop dat ze er blijven liggen. Overal waar wij komen, wil ik iets van hem achterlaten, zodat hij overal herinnerd wordt en er toch nog voor een stukje bij is”, vertelt Ruth in Story.

Op 29 april was het exact een jaar geleden sinds die fatale dag. Een dag waar Ruth ook heel erg tegenop zag. Een dag van veel verdriet.

“Het voelde alsof ik hem nog eens ging verliezen. Maar tegelijkertijd had ik ook het gevoel dat ik hem nog zou kunnen redden. Het was een dag die ik het liefst nooit had meegemaakt. We missen hem elke dag.”

Download onze app voor Android of iOS