.
Saartje Vandendriessche
vrijdag 6 oktober 2023

Saartje Vandendriessche: “Daarvoor draaien we onze hand niet om”

Het gaat er gezellig aan toe

Vanaf oktober kan er op Pickx+ gekeken worden naar ‘Saartje’, de talkshow van presentatrice Saartje Vandendriessche op de digitale zender van Proximus. Saartje heeft altijd graag reportages gemaakt, maar interviewen doet ze even graag.

“Ik hecht veel waarde aan zulke gesprekken, waarin je een gast echt kunt leren kennen. Daarom vind ik het ook zo fijn dat ik vaste gast ben in ‘De Tafel van Gert’. Wat begon als een eenmalige passage, mondde uit in een vaste plek als tafeldame”, vertelt Saartje in Gazet van Antwerpen.

Saartje heeft niet lang over het voorstel moeten nadenken. Ze zochten mensen die niet te beroerd zijn om hun mening te geven, maar die ook op de hoogte zijn van de actualiteit. En dat is exact wat er bij Saartje past.

“Ik apprecieer Gert heel erg. Een goeie host met een goed programma, waar er al eens dingen worden gezegd die je elders niet hoort. En ik hou van zijn humor. Voor een plaagstootje meer of minder draaien we onze hand niet om. Ik moet me tegenover hem nooit inhouden, want hij zal dat ook zeker niet doen tegenover mij.”