.
Saartje Vandendriessche
zondag 15 mei 2022

Saartje Vandendriessche: “Een achttienjarige partner? Daar begin ik niet aan”

Ze heeft een goede band met haar dochter

We kennen Saartje Vandendriessche als een vrolijke tv-presentatrice met een passie voor fitness en gezonde levensstijl. Voor haar 47 lentes ziet ze er nog opvallend goed uit. Ze onderhoudt haar lichaam, zowel fysiek als mentaal. Ze vertelt er meer over in Story.

“Sporten is altijd een van mijn zogenaamde energietools geweest”, aldus Saartje. “Ik hou me ook bezig met energetische geneeskunde, die verbanden tussen lichaam en geest in kaart brengt, zonder het gebruik van medicijnen.”

Hoewel de tand des tijds maar weinig invloed lijkt te hebben op de energieke presentatrice, is ze momenteel vrijgezel. Na enkele toxische relaties in haar verleden, is het nu even stil op amoureus gebied.

“Ik ben zeker geen bewuste vrijgezel en ben nog steeds op zoek naar het juiste deksel voor mijn potje”, laat ze zich daarover ontvallen.

“Mijn 12-jarige dochter Mille en ik zijn twee handen op één buik. Zelfs zij wil graag dat ik opnieuw een lief heb. Ze wijst me er altijd op als ze een knappe jongen ziet, maar dat zijn meestal achttienjarigen en daar begin ik niet aan”, lacht Saartje.