.
Saartje Vandendriessche
zondag 25 december 2022

Saartje Vandendriessche: “Ik ben ook maar een normaal mens”

Mannen zouden bang zijn voor haar

Omdat ze op tv komt, denken mannen vaak dat Saartje een sterke, zelfstandige vrouw is. Dat schrikt de meeste mannen wat af. “Jammer,” geeft ze toe in Het Laatste Nieuws. “Want ik ben ook maar een normaal mens.”

Volgens een relatiebureau zouden mannen bang zijn voor Saartje omdat ze ook nog eens mannen verslaat in haar tv-programma’s. “Het probleem ligt dan toch bij de man,” lacht ze. Volgens haar willen de meeste mannen eerder een zorgzaam type, terwijl ze ook dat wel kan zijn.

Ze geeft graag toe terug open te staan voor een nieuwe relatie. “Maar ik moet de verbinding voelen. Twee handen op één buik. Soulmates.” “No issues. Geen drama. En liefst geen koppijn in bed, als het even kan,” gaat ze lachend verder.

Aan een checklist voor een partner heeft ze geen boodschap. Humor en intelligentie zijn voor Saartje de belangrijkste eigenschappen van een goede relatie.

Of Mille soms mee op zoek gaat, checkt Het Laatste Nieuws. “Keihard! Die wil gewoon een lief voor haar moeder,” bekent Saartje wat graag.