.
Saartje Vandendriessche
dinsdag 8 november 2022

Saartje Vandendriessche: “Verbinding zoeken is belangrijker”

Regelmatig stomp in de maag

Dela gelooft in de kracht van herinneringen en plant daarom een aantal herinneringsbossen aan. Saartje Vandendriessche is het gezicht van deze actie en legt uit waarom.

“Wanneer ik me niet goed in mijn vel voel, trek ik de natuur in”, vertelt Saartje aan Het Laatste Nieuws. Ze moest haar grootouders al afgeven en ook een aantal van haar geliefden zoals zangeres Yasmine en haar ex-partner, die beiden zelfmoord pleegden.

“Vroeger werkte ik heel hard, waardoor ik vooral met mezelf en mijn carrière bezig was. Nu probeer ik er te zijn voor mijn omgeving”, verklaart Saartje Vandendriessche aan Het Laatste Nieuws.

Het hoort erbij om in het leven af en toe eens een stomp in je maag te krijgen. Maar toch komt alles altijd goed. “Met de tijd slijt alles”, vertelt Saartje.

“Ik hoop dat mijn dochter mij later herinnert als een moeder bij wie ze altijd terecht kon. Een moeder die goed in haar vel zat en niet bij de pakken bleef zitten”, aldus Vandendriessche die haar dochter de “goesting” in het leven hoopt te kunnen doorgeven.