.
Sabine Hagedoren
maandag 12 augustus 2024

Sabine Hagedoren: “Dat bleek een beetje tegen te vallen” 

Ze zag het heel optimistisch 

Sabine Hagedoren koestert mooie herinneringen aan haar studentenjob in een WZC bij haar in de buurt. Ze had een goed contact met de bewoners van toen en luisterde geboeid naar de persoonlijke verhalen die ze te vertellen hadden.

“Ik heb destijds veel van hen opgestoken. Dat sociale aspect was zeker een bonus voor mij. Het beviel me hier zo dat ik nog een zomer ben teruggekeerd. Ik snap niet dat een (vakantie)job in deze sector jonge mensen afschrikt”, geeft ze eerlijk toe in Story.

De weervrouw vond het net een heel veelzijdige en fascinerende job en vindt dat net een groot pluspunt aan de job. Ze koestert er erg mooie herinneringen aan.

“De nachtdienst mocht je als jobstudent nooit doen, dus koos ik vooral voor de vroege shift. Zo dacht ik nog een hele namiddag vrij te hebben om leuke dingen te gaan doen, maar dat bleek zeker in het begin in de praktijk wat tegen te vallen. Voordat ik echt aan het ritme gewend was, waren er geregeld middagen dat ik moe thuiskwam en in de zetel kroop om wat te rusten.”

Bio van Sabine Hagedoren

Meer Over:

Sabine Hagedoren