.
News Image

Salim Seghers heeft alternatief voor jaarlijkse fanreis

Het wordt een staycation.


Voor het eerst in 34 jaar kan Salim Seghers niet op fanreis naar Lloret de Mar. De zanger laat zijn fans zeker niet in de steek en heeft een alternatief gevonden. Het wordt nu wel een staycation naar de Ardennen. Organisator Staf Tours uit Lommel heeft een gevarieerd en muzikaal programma uitgewerkt. Een vierhonderdtal mensen hadden reeds geboekt voor Lloret de Mar en nog enkele honderden waren in volle verwachting. We leefden op goede moed, maar we moeten de realiteit onder ogen zien nu het ene na het andere hotel sluit, zegt Arlette Roozen van Staf Tours in Het Nieuwsblad.



De fanreis vindt plaats van maandag 23 tot vrijdag 27 november en gaat met luxebussen richting hotel Vayamundo in Houffalize. Twee avonden zullen worden gevuld met optredens en gastartiesten en elke dag zijn er show en animatie. Overdag kunnen fans naar verluidt uitstapjes maken of deelnemen aan het gratis aanbod van creatieve workshops, yoga en wandelingen.



Salim Seghers zegt dat de Ardennen wel Spanje niet is en de sfeer wat anders zal zijn, maar dat de fans wel verwend gaan worden. De zanger kreeg naar eigen zeggen dagelijks telefoontjes en berichtjes van fans. Hij zag reeds 64 optredens geannuleerd worden door corona.



(Nico Vanaken)