.
Sam De Bruyn
dinsdag 10 januari 2023

Sam De Bruyn: “Therapie heeft me geholpen” 

Sam De Bruyn (36) klaar voor nieuw avontuur 

Eind 2020 zei Sam De Bruyn zijn vaste stek bij Q-music vaarwel. Hij wou nog andere horizonten verkennen: een webshop starten, of misschien een flexi-job in de horeca. Maar oude liefde roest niet en dus presenteert De Bruyn weer vier avonden per week het programma ‘De jaren nul’ op Studio Brussel.

Dit keer blijft zijn aanwezigheid ook niet beperkt tot een paar korte passages. “Geen interims meer, ik ben hier om te blijven,” luidt het.

Spijt van dat hij andere horizonten verkende, heeft Sam allerminst: “Het gaf me nieuwe inzichten over wat werk is. De meeste mensen werken écht hard, terwijl ik me op de radio toch vooral amuseer. Dat was ik vergeten, door alle druk die ik mezelf oplegde.”

Dankzij therapie leerde De Bruyn om beter met die druk om te gaan, waardoor hij mentaal opnieuw rust vond. Hij is dan ook helemaal klaar voor een nieuw avontuur bij Studio Brussel.

Zelf ziet Sam ook nog een andere reden waarom hij zich weer beter in zijn vel voelt: “Misschien word ik stilaan ook volwassen. Dat mag weleens, op je 36ste,” lacht hij.

‘De jaren nul’, van maandag tot donderdag tussen 18 en 19 uur op Studio Brussel