.
sam gooris, kelly pfaff
dinsdag 3 oktober 2023

Sam Gooris: “Dat heb ik nog maar drie keer meegemaakt”

Hij had veel zenuwen

Binnenkort kunnen we op VTM weer genieten van een nieuw seizoen van ‘Expeditie Gooris’. Dit keer trekken Sam Gooris en Kelly Pfaff met hun kinderen naar Japan. Maar Sam wil nog graag eens een keertje naar Hawaï om er een derde keer met Kelly te trouwen.

“We zijn een keer in Zwitserland, in Dworp en in Las Vegas getrouwd. En het wordt elke keer beter. Met Kelly trouwen was de beste beslissing van mijn leven! Kelly en ik, wij zijn vrienden voor het leven. En vriendschap dat is een belangrijke basis voor een huwelijk. Veel mensen vergeten dat”, klinkt het in Primo.

Kelly gunt haar Sam ook de vrijheid om af en toe naar zijn stamcafé te gaan om daar een pintje te drinken of te biljarten. En hoewel Sam ook graag darts speelt, hangt er geen dartsbord in zijn stamcafé. Dat wil de cafébaas niet.

Sam is ook erg goed bevriend met Dimitri Van den Bergh. Al was hij voor hun eerste ontmoeting erg zenuwachtig. “Ik heb dat nog maar drie keer in mijn leven meegemaakt: bij Michael Jackson, Jon Bon Jovi en Dimitri Van den Bergh. Bij anderen nooit, zelfs niet toen ik Mick Jagger ontmoette. Maar naar Dimi kijk ik echt op.”