.
Sam Gooris
zaterdag 24 februari 2024

“Sam Gooris zijn komische stijl is grensoverschrijdend” 

Het is ook heel herkenbaar 

Wanneer je op reis gaat met je gezin naar Japan en je wordt gevolgd door een cameraploeg, dan is het niet voor iedereen makkelijk om die cameraploeg te negeren. Maar voor Sam Gooris is dat geen enkel probleem.

“Sam heeft de gave om de camera's volledig te negeren, in plaats van zich voor te doen als iemand die hij niet is. Hij hoeft niet te acteren om leuke beelden op te leveren. Het is eerlijke televisie, en geen amateurtoneel dat wordt opgevoerd. Waarom zou mijn broer zich plots anders voordoen of beginnen zweven omdat er een camera op hem gericht staat?!”, zegt broer Werner Gooris in Tv Familie.

Werner is overigens niet verbaasd dat Sam ook erg populair is in Nederland. Hij begrijpt heel goed dat Sam daar ook op handen wordt gedragen.

“Ik ben niet verrast, want ook 'De Pfaffs' werd door onze noorderburen gesmaakt. Sams komische stijl en gezinsdynamiek lijken grensoverschrijdend te zijn. De humor en authenticiteit van 'Expeditie Gooris' zijn waarschijnlijk herkenbaar en vermakelijk voor een breed publiek. Niet alleen mijn broer, maar ook Kelly en de kinderen worden op tv precies zo weergegeven als ze in werkelijkheid zijn.”