.
Sam Louwyck
donderdag 17 november 2022

Sam Louwyck heeft geen behoefte om elke dag bij zijn vriendin te zijn

Een kind zit er niet in

Vorig jaar stelde hij aan iedereen zijn 25 jaar jongere vriendin voor. “Eindelijk weten de mensen nu dat Jana mijn lief is en niet mijn dochter”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

Inmiddels zijn ze al acht jaar samen maar elke dag samen zijn met zijn vriendin is niets voor hem. Een kind zit er dan ook niet in. “Dat zou niet fair zijn naar Jana toe”, bevestigt Sam Louwyck aan Dag Allemaal.

De acteur is vaak in het buitenland voor meerdere weken. “Dan geniet ik ervan om alleen met mezelf te zijn”, bekent Sam.

In het nieuwe seizoen van ‘Onder Vuur’ moet hij zich als kapitein bewijzen. Dit gaf hem de kans om een SWET-opleiding (Sub Water Escape Training) te volgen. Op die manier werd hij echter terug gekatapulteerd naar zijn verleden en kreeg hij flashbacks over een vroeger ongeluk waarbij hij een bijna-doodervaring had. Gelukkig werd hij door een getuige bevrijd.

Hij is toen niet meegegaan met de ambulance om zijn kameraad die met de auto reed niet in de problemen te brengen maar is achteraf toch het ziekenhuis binnen gestapt. “Ik had een gebroken pols”, aldus Sam Louwyck.

Bio van Sam Louwyck

Meer Over:

Sam Louwyck Onder Vuur