.
Sammy Moore
maandag 29 juli 2024

Sammy Moore: “Ik heb zelfs teveel betaald door haar” 

Maar hij deed het uit liefde 

Nu Sammy Moore wat succes heeft met zijn single ‘Roxanne’, heeft zijn zelfvertrouwen ook een stevige boost gekregen. Hij wist meteen bij het schrijven dat het nummer een hit zou kunnen worden.

“Mijn droom komt uit en het nummer blijft maar stijgen in de Ultratop. Dat maakt me zo blij. Dit geluk verzacht m'n grote verdriet. Al moet ik toegeven dat ik nog elke dag aan m'n jongste dochter denk. Ik blijf Yasmine doodgraag zien, hé. Ik heb zelfs een liedje voor haar geschreven: 'Papa'. Live kan ik dat niet zingen. Daar word ik te emotioneel van. Ik ben een gevoelige mens, hé”, zegt Sammy in Dag Allemaal.

Zo’n succesvol nummer is een opkikker voor Sammy. Hij heeft zijn oudste dochter al tien jaar niet meer gezien en dat knaagt.

“Ik hoef nu wel niet meer voor haar te betalen omdat ze vorig jaar is afgestudeerd. Weet je dat ik jaren aan een stuk te veel heb betaald? Dat deed ik, omdat ik niet wilde dat m'n kinderen iets te kort zouden komen. Ik had dat ook op papier gezet. Vorig jaar kreeg ik plots een deurwaarder over de vloer, gestuurd door m'n ex. Ik moest bijna 24.000 euro indexaanpassingen neertellen. Ik kon het niet geloven dat ze mij zoiets aandeed. En dan nog vlak voor de bruiloft van Sarah. Maar goed, ik heb dat bedrag betaald, uit liefde voor m'n jongste dochter, ook al zie ik haar niet meer.”

Bio van Sammy Moore

Meer Over:

Sammy Moore