.
Nicolas De Bruyn uit The Sky Is The Limit
dinsdag 10 januari 2023

Sarah en Nicolas uit ‘The Sky Is The Limit’: “Dat was nog een spannend moment”

Hij vroeg haar ten huwelijk

6 maanden geleden werd Elisabeth geboren, het dochtertje van Sarah en Nicolas uit ‘The Sky Is The Limit’. De bevalling van Elisabeth verliep alles behalve vlekkeloos en dat heeft het koppel geweten.

Ondertussen zijn ze al eventjes thuis en waren ze blij dat ze na enkele helse weken naar huis mochten. Het koppel had het nodig om weer even de rust te vinden en te kunnen genieten van hun gezinnetje.

“We waren volledig de kluts kwijt en vonden onze draai niet. Na tien dagen thuis te zijn met haar, zijn we, met goedkeuring van de dokter, voorzichtig met de auto naar Italië vertrokken. Maar dat viel tegen, dus we stonden snel weer thuis. Een paar weken later, toen we het al een beetje gewend waren, zijn we opnieuw vertrokken met de auto en die reis heeft ons echt wel deugd gedaan”, vertelt Nicolas in Dag Allemaal.

Ondertussen gaat het uitstekend met Elisabeth en dat maakt de ouders gelukkiger dan ooit. “We hebben de voorbije maanden op een emotionele rollercoaster gezeten, maar gelukkig kunnen we weer opgelucht ademen.”

Tijd voor de volgende stap dus voor het koppel en dat is trouwen. “Ik heb Sarah in de toren van Pisa ten huwelijk gevraagd. En dat werd nog even spannend, want ik moest langs een metaaldetector met de verlovingsring in mijn broekzak. Ik zei Sarah dat ik snel nog eens naar het toilet moest, maar liep in werkelijkheid het politiekantoor binnen.”

Download onze app voor Android of iOS