.
Nicolas De Bruyn, Sarah en dochter Elisabeth uit The Sky Is The Limit
zondag 25 december 2022

Sarah en Nicolas uit ‘The Sky Is The Limit’: “Pas dan drong de ernst van de situatie door”

Het ging allemaal heel snel

Een bevalling zou de mooiste dag van je leven moeten worden. Maar dat draaide lichtjes anders uit bij Nicolas en Sarah, die we kennen uit ‘The Sky Is The Limit’. Hun dochtertje werd 5,5 weken te vroeg geboren en was nog niet klaar om zelfstandig te overleven.

Elisabeth, want zo heet het kleine meisje, haar leven hing aan een zijden draadje. En daar hadden mama Sarah en papa Nicolas nog geen flauw benul van.

“Het was allemaal ineens zo snel gegaan, het leek alsof we in een roes zaten. We kregen bovendien heel weinig info. ‘Het gaat niet goed met Elisabeth’, was zowat het enige. Wij dachten dat dat beademingstoestel louter ter ondersteuning was, om Elisabeth het ademen makkelijker te maken”, vertelt het koppel in Dag Allemaal.

Elisabeth lag op sterven en daar hadden haar ouders heel weinig besef van. Zij geloofden dat alles wel weer zou goedkomen en Nicolas ging de dag na de bevalling gewoon weer werken.

“Ik dacht dat Elisabeth op neonatale zorgen lag. Maar pas toen ik te weten kwam dat ze op intensieve lag, drong de ernst van de situatie door.”

Download onze app voor Android of iOS