.
Nicolas De Bruyn, Sarah en dochter Elisabeth uit The Sky Is The Limit
vrijdag 30 december 2022

Sarah en Nicolas uit ‘The Sky Is The Limit’: “Wij zaten in een echte roes”

Ze praten er niet graag over

De geboorte van hun dochtertje Elisabeth was voor Sarah en Nicolas uit ‘The Sky Is The Limit’ een spannende periode. Sarah beviel met een spoedkeizersnede en het leven van hun dochtertje hing aan een zijden draadje.

Maar dat wist het koppel niet. Het lijkt op een gebrek aan communicatie van het ziekenhuis, maar ze nemen het ziekenhuis niks kwalijk.

“Natuurlijk niet, want achteraf gezien bleek het op haar documenten te staan. Ik denk dat wij toen echt een in roes zaten, heel bizar. Bovendien moest Sarah bekomen van die spoedkeizersnede. Ik heb haar op intensieve op mijn blote borst gelegd om zoveel mogelijk huid-op-huidcontact te hebben”, vertelt Nicolas in Dag Allemaal.

Dat waren heel lastige dagen. Zo’n zes keer per dag, telkens anderhalf uur werd Elisabeth op de borst van papa Nicolas gelegd. Foto’s tonen een lachende Nicolas, maar diep vanbinnen ging hij kapot.

“Het blijft moeilijk om erover te praten, maar ik denk wel dat ik door die moment onmiddellijk een sterke band met mijn dochtertje heb opgebouwd. Het was bij momenten beangstigend, want er ging geregeld een alarm af. Op zo’n moment denk je: ‘Oh nee, mijn dochtertje gaat toch niet sterven terwijl ze hier op mij ligt?”

Download onze app voor Android of iOS