.
Sean Dhondt
vrijdag 12 augustus 2022

Schandaal blijft Sean Dhondt achtervolgen: “Niks aan de hand”

Het ging om een banale ruzie

Een goede maand geleden trokken zanger en presentator Sean Dhondt en zijn partner Maithé Rivera naar Turkije voor een tien dagen durende deugddoende vakantie. Aan de filmpjes te zien genoot het koppel zichtbaar van de qualitytime, behalve op één moment.

Net zoals elk koppel maakten ook Maithé en Sean eventjes ruzie, waarbij het er even heftig aan toe ging. Vlaamse toeristen filmden de ruzie en stuurden het filmpje naar de boekskes.

“Het ging er hevig aan toe. Zeker zeven keer heeft zij hem een mep in zijn gezicht gegeven, ze was woest. Ze gaf ook meermaals een woedende ruk aan zijn zwemshort, die bij momenten erg laag hing. De security van het hotel heeft uiteindelijk moeten ingrijpen, heel gênant”, wordt verteld in Dag Allemaal.

Dat Sean twee jaar geleden al eens onder vuur kwam liggen door het Evelien-schandaal blijft hem jammer genoeg nog steeds achter volgen. Alle daden van de presentator worden extra in de gaten gehouden door heel wat omstaanders.

Sean en Maithé reageerden zelf op Instagram en lieten weten dat er niks aan de hand is tussen hen twee. Het zou gaan om een banale ruzie, zoals iedereen er wel eens eentje heeft. De twee zijn nog altijd gelukkig samen.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sean Dhondt

Meer Over:

Sean Dhondt