.
Leah Thys in Thuis
donderdag 29 juni 2023

Schokkende onthulling in Thuis

Ilias is onschuldig!

De dader is bekend: niet Vince, niet Dries en ook niet Niels heeft de dood op advocaat Alexander Cosyns op zijn geweten. En ook Ilias (Bram Spooren) blijkt al helemaal onschuldig. Wie is de dader dan wel? Niemand minder dan… Madame Marianne (Leah Thys)!

Al weken is de Thuiswereld in de ban van de klopjacht op de moordenaar van Alexander Cosyns (Erik Goossens). Alexander werd dood teruggevonden in zijn kantoor na een bewogen procesdag. Hij bleek neergeslagen door een golfstick. Verschillende verdachten werden opgepakt en ondervraagt, maar nu blijkt dat de politie al weken op het foute spoor zit. De dag voor de grote seizoensfinale maakt Thuis bekend wie écht bloed aan zijn handen heeft. En dat is niemand minder dan Marianne Bastiaens. Dat had niemand zien aankomen.

Hoelang zal Marianne nog onder de radar kunnen blijven? En zal Ilias écht onschuldig in de gevangenis terechtkomen? Daarop zal de spannende seizoensfinale van vrijdag misschien wel een antwoord bieden.Op één vraag kunnen we wél al een antwoord geven: hoe is het toch zover gekomen dat Marianne Alexander neersloeg?

Download onze app voor Android of iOS