.
Sean Dhondt en Maithé Rivera
maandag 29 juli 2024

Sean Dhondt: “Ik wilde dat nieuws natuurlijk heel graag delen”

Ze kijken er naar uit

Sinds juni zijn Maithé Rivera en Sean Dhondt verhuisd naar Oost-Vlaanderen. Dat ze naar Oost-Vlaanderen zijn verhuisd was een heel bewuste keuze van het koppel.

“Ik ben van Sint-Niklaas, Maithé komt uit Lebbeke en werkt in Aalst. Tot voor kort woonden we in Tielrode maar dat was niet echt een goeie verbinding. We zijn dan op zoek gegaan om iets te kopen en kwamen uit bij een nieuwbouw in Berlare, wat geografisch het best gelegen was. Bovendien was er wat groen in de buurt om met de hond te gaan wandelen of te gaan trainen in de nabijheid van het Donkmeer”, legt Sean uit in Primo.

Sean deelt vaak dingen over zijn privéleven op sociale media. Maar hij kijkt wel goed uit met wat hij deelt. Als het echt groot nieuws is, zorgt hij er toch voor dat zijn familie het als eerste weten.

“Uiteraard wou ik onze zwangerschap ook delen met het publiek omdat ik zo trots was. Enkele weken later maakten we ook het geslacht van de baby bekend. Wist je trouwens dat ze het eerste meisje zal zijn in 25 jaar in Maithés familie? Ook mijn zus heeft twee zoontjes, iedereen is dus extra enthousiast omdat het een meisje zal zijn.”

Bio van Maithé Rivera en Sean Dhondt