.
Caroline Maes
maandag 24 juni 2024

Seizoensfinale van Familie te vroeg gelekt

Wat is er gebeurd?

Sins afgelopen zaterdagochtend zijn de laatste afleveringen van seizoen 33 van 'Familie' beschikbaar op VTM GO+, met uitzondering van de seizoensfinale dan. Die kon je nog niet bekijken, tenzij je nog eens 2,99 euro via de TV-Theek van Telenet betaalde. Menig fan van de soap had dat bedrag er wel voor over om de ontknoping van dit seizoen te bekijken.

Er kwamen al snel heel wat boze reacties op onze redactie terecht, vooral dan van mensen die tickets hadden gekocht voor de seizoensfinale van 'Familie' in Kinepolis Antwerpen. We werden maandagmiddag getipt dat de seizoensfinale van 'Familie' niet langer bij Telenet bekeken kan worden. Wellicht is er iemand bij VTM iets te enthousiast geweest en had die de aflevering al richting Telenet gestuurd. Een seizoensfinale die uitlekt, dat is eigenlijk not done vinden heel wat kijkers van 'Familie'.

Wellicht zal iedereen donderdagavond naar de seizoensfinale kunnen kijken na de reguliere aflevering van 'Familie', dus iets later dan de paar duizend mensen die naar Kinepolis Antwerpen afzakken om daar op een groot scherm de bom al dan niet te zien afgaan.