.
Seppe Nobels met dochter Kaya Nobels
woensdag 10 april 2024

Seppe Nobels: “Het is confronterend en zwaar”

Hij kan niet zonder

In ‘Restaurant Misverstand’ is ook chef Seppe Nobels terug van de partij. Hij helpt de mensen met jongdementie om een culinair menu op tafel te toveren en doet dat met veel liefde.

Seppe is een harde werker en hij moet soms zien dat hij niet te veel hooi op zijn vork neemt. Om af en toe te ontspannen gaat hij wandelen. En daar hecht hij toch wel veel belang aan.

“Die wandelingen doen me goed. Het is een mooie afwisseling voor het harde werk, de lange uren en de bekommernissen die mijn inzet voor de doelgroepen waarmee ik samenwerk soms met zich meebrengen. Soms is dat confronterend en zwaar, maar aan de andere kant is er niets schoner dan met die mensen aan de slag te zijn, omdat ze zo eerlijk, onbevooroordeeld en open zijn”, vertelt hij aan Story.

Het is niet altijd makkelijk om met mensen met jongdementie om te gaan. Maar toch haalt Seppe er veel voldoening uit. Ieder van hen is tenslotte ook op zoek naar geluk.

“De ene naar mooie dagen die ze nog kunnen meepikken, de andere naar een mooie toekomst. Ik ben dankbaar dat ik me voor hen kan inzetten. Het geeft me zo veel voldoening! Het is mijn beste beslissing ooit geweest om met hen samen te werken. Er zitten ook zovele mooie verhalen in Restaurant Misverstand.”

Bio van Seppe Nobels

Meer Over:

Seppe Nobels