Seppe Nobels: “Het moet allemaal perfect zijn”
Voor iedereen die heeft meegewerkt aan ‘Restaurant Misverstand’ is het een mooie blijvende ervaring voor de rest van hun leven. Het team kwam ontzettend goed overeen en zonder twijfel zijn er ook vriendschappen voor het leven gemaakt.
“Ik hoop oprecht die mensen nog lang in mijn leven te hebben. Zij hebben mij anders naar het leven doen kijken. Leef alsof het je laatste dag is, en wees dankbaar voor de dagen die je nog krijgt. Bij mij is dat toch zwaar binnengekomen. Mensen die zeuren over blaadjes die in hun zwembad gevallen zijn… ik maak me niet meer druk over futiliteiten”, klinkt het bij Seppe in Dag Allemaal.
Futiliteiten of niet, voor Seppe Nobels moet het wel nog altijd allemaal perfect zijn, zeker als het over de job gaat. “Ik ga nooit een half product afleveren. Dus ook een druppeltje saus moet perfect op het bord liggen. Voor mij is dat geen futiliteit. Maar ik besef ook dat ik geen Gordon Ramsay ben. Maar door deel te nemen aan dit programma ben ik nog zachter geworden.”