Sergio Herman: “Ik weet dat het superslecht kan zijn”
Binnenkort vertrekt Sergio Herman een maand naar Tokio voor de opening van een vestiging van Le Pristine. Dat is een serieuze vliegreis, maar dat vindt hij helemaal niet erg.
“Om naar Japan te vliegen, vind ik het niet erg om veertien uur op een vliegtuig te zitten. Dat is voor mij: rust. In mijn tunnel zitten en mij mentaal voorbereiden op wat ik ginder wil doen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.
Als bekend gezicht zullen de sterwads Sergio natuurlijk wel af en toe herkennen. Het zal ongetwijfeld een beetje ongemakkelijk aanvoelen als je een topchef het eten vanop het vliegtuig moet aanbieden.
“Ik proef altijd. Ik ben altijd nieuwsgierig. Ik weet dat het superslecht kan zijn, maar soms ik het ook lekker, ik wil dat weten. Maar mijn humeur zal dat vliegtuigeten niet bepalen. Ik neem zelf wat comfortfood mee. Zure snoepjes, drop, een worstenbroodje. Komt goed.”