.
Chanel en Sergio Herman
dinsdag 23 mei 2023

Sergio Herman is na zijn sterren ook zijn lief kwijt

Wat is er gebeurd?

Het weekblad Dag Allemaal heeft deze week een straffe primeur te pakken. Topchef Sergio Herman is weer vrijgezel.

Bijna een jaar geleden kon je bij ons al lezen dat Sergio Herman samen was met Chanel Joppart. De prille dertiger uit De Panne en Sergio Herman vormden een koppel en dat was best opvallend. Het leeftijdsverschil bedroeg namelijk een dikke 20 jaar.
Maar de liefde zou alles overwinnen. Niet dus, want naast zijn Michelin-sterren is Sergio Herman nu ook zijn vriendin kwijt.

"Het klopt, ze zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan" reageert zijn advocaat Omar Souidi in Dag Allemaal. De advocaat verdedigt de belangen van steeds meer bekende mensen. De advocaat beweert verder dat er tussen de twee geen "zware ruzie" zou geweest zijn. Maar dat het tot een breuk kwam, ontkent hij niet.

En daarmee heeft Sergio Herman zijn zoveelste tegenslag op rij. Want hij mag dan wel de ene zaak na de andere opstarten, zijn Michelinsterren is hij sinds kort kwijt en dat na vele jaren keihard werken. Maar financieel gaat het de man zonder twijfel voor de wind. Maar het is nog maar de vraag of Sergio Herman zonder vriendin verder door de leven wil gaan.