.
Sergio Herman
vrijdag 6 januari 2023

Sergio Herman is trots op zijn zoon: “Ik wil hem niet beïnvloeden”

De opvolging is verzekerd

Talent zit duidelijk in de familie bij Sergio Herman. Even zag het er naar uit dat niemand van de kinderen van Sergio hun vader ooit zou opvolgen, maar daar lijkt nu toch verandering in gekomen te zijn. Sergio’s oudste zoon Boy roert sinds kort in de potten van AIRrepublic, een zaak van Sergio.

Dominique Persoone, goede vriend van Sergio en Boy is blij voor de jongen dat hij zijn draai heeft gevonden in het leven.

“Hij heeft wat moeite gehad om z’n weg te vinden. Het was een lastig parcours, want eerst volgde hij een technische richting, maar nu lijkt hij toch z’n passie gevonden te hebben. Sergio is er wel al bezorgd over geweest”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

Boy mag dan wel zijn passie gevonden hebben, Dominique voorspelt ook dat het niet makkelijk zal worden voor de jongeman.

“Beginnen als ‘zoon van’, ik heb het bij mijn eigen zoon ook gemerkt, dat is geen cadeau. Iedereen heeft z’n vooroordelen klaar. Laat Boy dus maar rustig groeien in die keuken.”

En over zijn zoon vertelt Sergio het volgende: “Ik sta zelden naast hem in de keuken, want ik wil hem niet te veel beïnvloeden.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sergio Herman en Dominique Persoone