.
Chanel en Sergio Herman
zaterdag 27 mei 2023

Sergio Herman terug vrijgezel 

Ze staat graag in het middelpunt van de belangstelling 

Alweer geen geluk voor Sergio Herman in de liefde. Hij leek weer wat rust te hebben gevonden bij de Vlaamse Chanel, maar aan dat liefdesgeluk is nu ook een einde gekomen.

Chanel verscheen zo’n twee jaar geleden ten tonele toen hun relatie op een ongelukkige manier bekend raakte. Sergio werd toen betrapt voor rijden onder invloed en het negeren van de avondklok in volle Corona.

Chanel die naast hem in de auto zat werd mee beboet. Maar Sergio zweeg over Chanel, want op dat moment was de relatie nog te pril om te delen met de wereld, schrijft Dag Allemaal.

Chanel en Sergios vorige vrouw, Ellemieke Vermolen lijken heel erg op elkaar. Zo is Chanel net zoals Ellemieke ooit ex-model geweest, alsook een voormalig misskandidate en zet ze ook graag de bloemetjes buiten. Kortom net wat Sergio zoekt.

Maar Chanel is ook iemand met een bochtig liefdesparcours, als we omstaanders mogen geloven. Ze staat graag in het middelpunt van de belangstelling en dat zal als liefdespartner van Sergio niet altijd het geval zijn. Of dat ook de reden is waarom de twee niet meer samen zijn, is niet geweten.