.
Sergio Herman
woensdag 31 mei 2023

Sergio Hermans restaurant verliest twee sterren 

Het had vermeden  kunnen worden 

Jammer maar helaas voor Sergio Herman maar hij en de Vlaamse Chanel zijn geen koppel meer. De twee besloten om hun relatie in alle vriendschap te eindigen en dat na zo’n 2 jaar.

Wat de exacte reden van de breuk is, dat is niet geweten. Het is dus volop gissen naar een mogelijke reden. Al wordt gezegd dat ze zichzelf geen plaats kon geven in het drukbezette leven van de sterrenchef.

Maar misschien kwam Sergio ook wel gewoon tot het besef dat hij zichzelf te snel in een nieuwe relatie had gestort na de breuk met Ellemieke Vermolen.

Sergio heeft enkele gitzwarte jaren gekend van veel ongelukkige momenten en voorvallen. Terwijl hij er net weer wat bovenop leek te komen, valt er nu alweer een stukje in duigen. Maar er zijn nog meer zorgen voor Sergio.

Zijn zaak Pure C ging recent nog van 2 sterren naar 0 sterren, schrijft Dag Allemaal. Allemaal door een ongelukkig voorval dat vermeden had kunnen worden. Door wisseling van chef en een slechte timing konden de Michelin-recensenten de nieuwe chef nog niet beoordelen en konden ze niet anders dan de sterren terug afnemen.