.
Sharon Reynaerts in Junior op zoek naar de liefde
maandag 28 maart 2022

Sharon van Kristof uit Big Brother zocht liefde in programma Junior Planckaert

Maar toen was zij vrijgezel.

Zaterdagavond zag je Sharon Reynaerts in de finale van Big Brother. Zij was lange tijd het lief van Kristof Carpentier, maar er kwam een einde aan hun relatie. Sinds zaterdag lijken de twee weer een koppel te zijn, maar wat blijkt nu? Sharon heeft in de periode dat zij niet meer samen was met Kristof meegedaan aan ‘Junior op zoek naar de liefde’.

Eén heeft afgelopen weekend een trailer vrijgegeven met beelden van ‘Junior op zoek naar de liefde’ en daarin duikt iemand op die wel héél hard op Sharon Reynaerts lijkt. Wij konden één van ander al dubbelchecken en jawel, het is wel degelijk Sharon Reynaerts.

We hadden ondertussen contact met Sharon, ook zij bevestigt het nieuws. "
Ik had mij ingeschreven omdat onze levensstijl goed bij elkaar past. Ik hou net zoals Junior van oldtimers. Er lopen wel meer zaken in het leven van Junior en mij synchroon, zo woont mijn grootmoeder ook bij mij, ben ik ook een huis aan het renoveren en ben net zoals Junior een grote dierenvriend (paarden, kippen, varkens, geiten, honden) en ik kwam vroeger heel veel in de Ardennen in het buitenverblijf van mijn grootouders. Dus ja, ik dacht dat er misschien wel een match kon zijn. Of dat zo is? Dat mag ik natuurlijk niet verklappen, jullie zullen moeten kijken", lacht Sharon.

Sharon zal volgende maand dus opnieuw op tv te zien zijn, de kans dat Junior bij haar dé liefde gevonden heeft lijkt ons bijzonder klein te zijn. Sharon is namelijk terug samen met Kristof. De liefde kan mooi zijn, proficiat Sharon en Kristof.