.
Sid Van Oerle in Thuis
vrijdag 14 oktober 2022

Sid Van Oerle: “Dat veranderde plots allemaal”

Hij was zijn plezier kwijt

We moeten de fans van Sid Van Oerle teleurstellen. Hij mist ‘Thuis’ en zijn personage Kobe niet en hij is blij dat hij de reeks kon verlaten.

“Ik wil als acteur vooral een mooi verhaal vertellen. Mensen inspireren. Dat vind ik veel belangrijker dan met mijn gezicht op tv komen. En de goesting om weer theater te maken werd ook steeds groter. Vandaar dat ik ervoor gekozen heb om met ‘Thuis’ te stoppen”, vertelt Sid aan Primo.

Het is een moedige keuze om een vaste job en dus ook een vast inkomen op te geven. Als is geld niet meteen het belangrijkste waar Sid het voor doet.

“Ik zal nooit een beslissing in functie van geld of werkzekerheid nemen. De voorbije maanden heb ik trouwens genoeg om handen gehad. Ik heb veel stemmenwerk gedaan, ik ben een fictiereeks aan het schrijven en ik ben ook aan een eigen webserie aan het werken”, vertelt Sid nog over zijn plannen.

Sid amuseerde zich in het begin heel erg bij ‘Thuis’, maar het was nodig voor zichzelf dat hij ermee ophield. “Vooral Corona heeft dat veranderd. Door die maatregelen moesten we afstand houden van elkaar en mochten we elkaar niet meer aanraken. Je moest voortdurend in je loge blijven tot je weer aan de beurt was. De sfeer was plots helemaal weg en dat zorgde ervoor dat het plezier gaandeweg verdween.”

Bio van Sid Van Oerle

Meer Over:

Sid Van Oerle