.
Jean-Claude Van Damme en Sigurd Tanghe
zondag 15 januari 2023

Sigurd Tanghe: “Dat zal je mij nooit zien doen”

Hij is blij met de kleine dingen in het leven

Sigurd Tanghe is niet alleen een ster in ‘The Sky Is The Limit’, hij is ook een erg populair kunstenaar. Heel wat mensen houden enorm van zijn werken en hebben er eentje bij hen thuis hangen. Elk werk is een pièce unique en dat weigert hij te veranderen.

“Ik heb al het voorstel gekregen om mijn kunst digitaal te laten printen. Dat zou me veel meer geld opbrengen, maar ik wil authentiek blijven. Ik ben rap enkele weken bezig aan een werk en dat vind ik prima. Ik zal nooit voor het grote geld gaan, dat interesseert mij niet”, zegt Sigurd in Dag Allemaal.

Sigurd is gelukkig getrouwd met Charlene en heeft twee kinderen. Samen hebben ze een zoon Daan en Sigurd heeft nog een dochter Stephanie. Daan volgt thuisonderwijs en Stephanie zit in haar laatste jaar logopedie.

“Dat maakt mij trots. Mij zal je nooit flessen champagne zien leegspuiten, geef mij maar een koffie en een koekske. Tijdens corona moest onze huurder een paar maanden niet betalen en ik heb een Facebookpagina met meer dan 22.000 leden om de middenstand in Knokke te steunen.”

Sigurd heeft een groot hart en dankzij zijn kunstwerken wist hij dit jaar al 38.000 euro aan enkele goede doelen te schenken. ‘Dat geeft mij een goed gevoel, niet stoefen met rijkdom.”

Bio van Sigurd Tanghe