.
Silvy De Bie
donderdag 23 juni 2022

Silvy De Bie: “Hoe ouder hoe meer ik er voor moet doen”

Ze eet gezond en sport vaak

Silvie De Bie heeft er altijd goed willen uitzien. Daar heeft ze ook veel voor over, zelfs trainen met een personal coach. Silvy is nooit dik geweest, maar fit en gezond blijven vindt ze erg belangrijk.

“Ik eet sowieso heel gezond, maar voor een tournee et ik nog meer op mijn voeding. Niet dat ik kilo’s wil verliezen, maar strakker mag wel. Al mag ik natuurlijk niet klagen, ik ben altijd slank geweest. Maar hoe ouder ik word, hoe meer ik ervoor moet doen om in vorm te blijven”, zegt ze in Story.

Voor fit en gezond te blijven krijgt De Bie de hulp van Lesley Dada, een bekenede ex-wereldkampioene thaiboksen en nu ook personal trainer. Zij vindt dat er te vaak foute signalen rond diëten worden uitgestuurd, zoals Kim Kardashian die beweert op een gezonde manier 7 kilo op 3 weken, te zijn afgevallen.

“Jezelf uithongeren om een bepaald kleedje te kunnen dragen, dat is gewoon een foutsignaal. Als iemand bij mij aanklopt om een bepaald streefgewicht te behalen, zet ik dat getal meteen uit het hoofd. Je kan 100 kilo wegen, maar wel een sixpack hebben”, vertelt Dada in Story.

Ook de kinderen van de twee dames zijn met hun uiterlijk bezig. Lesley heeft een zoon van tien, Nyo en hij is volgens haar zeer zelfzeker. Silvy heeft een dochter Noor en zij heeft de genen van haar moeder meegekregen. “Sporten beperkt zich nu tot turnen op school. Ze is bijna 15 en volop aan het puberen. Fitness vindt ze saai, maar ze bokst wel graag. Misschien komt ze binnenkort een keertje mee naar Lesley.”

Bio van Silvy De Bie

Meer Over:

Silvy De Bie