.
Seizoen 5 van Down The Road
donderdag 13 oktober 2022

Simon uit ‘Down The Road’: “Ik had dat niet verwacht”

Hij werd verliefd

Week na week weten de jongens en meisjes van ‘Down The Road’ ons hart te verwarmen. Ook Simon, die als een blok viel voor de Nederlandse Isa.

Het werd al snel duidelijk dat Simon een beetje liefde in zijn leven mist en dat hij heel graag een vriendin zou willen. Maar wanneer Tv Familie naar zijn liefdesleven polst, dan wil hij daar liever niks over kwijt. “Daarvoor moet je maar naar de volgende afleveringen kijken”, zegt hij heel mysterieus.

“Ik had het niet verwacht dat ik zou verliefd worden in Thailand. Maar vooraf hoopte ik wel stiekem dat er een leuk meisje in de groep zou zitten. In de vorige seizoenen gebeurde het ook dat er een koppel werd gevormd.”

Voor Simon werd de trip naar Thailand een erg emotionele reis en hij herbeleeft het nu allemaal opnieuw als hij naar het programma kijkt.

“En dan word ik weer emotioneel. Ik mis de groep ook enorm. Ook Dieter en Saar en de rest van de crew. Het was zo’n tof gezelschap. Dit was zonder twijfel mijn mooiste ervaring ooit. Deze kans krijg je maar één keer. Het was mijn grootste droom.”