.
Siska Schoeters
zondag 4 september 2022

Siska Schoeters eerlijk: "Dat irriteert mij aan Niels"

Ze presenteerden samen Zomerhit

De zomer zit er weer op en dat wil zeggen dat ook de zomerhit van 2022 bekend is. De samenwerking tussen Niels Destadsbader en Siska Schoeters liep voor deze zomer ook op z’n einde, maar in de toekomst willen de twee nog heel graag samenwerken.

“Tijdens de opnames wordt er altijd serieus wat afgelachen. Dat is ook de reden waarom het zo goed klikt tussen ons. We kunnen onszelf goed relativeren en staan nuchter in het leven. Ik heb bij mijn overstap naar de VRT ook meteen aangegeven dat ik graag iets met Siska wilde doen”, zegt Niels in Story.

De twee kennen elkaar al langer dan vandaag en dat helpt enorm in de samenwerking. Het gaat allemaal een pak vlotter dan 2 presentators die elkaar absoluut niet kennen. De strubbelingen nemen ze er graag bij.

“We weten wanneer het de andere zijn moment is om in de spotlight te staan. Ik heb niet het gevoel dat ik voor iets moet vechten bij Niels, hij is galant genoeg om het mij ook te gunnen en omgekeerd ook.”

En zijn er dan geen kleine ergernissen bij elkaar. “Dat West-Vlaams van Niels irriteert me mateloos”, zegt Siska. “Dat is dan wel pech voor haar dat alle opnames van ‘Zomerhit’ aan de kust zijn”, lacht Niels.