.
Aster Nzeyimana, Siska Schoeters
donderdag 2 maart 2023

Siska Schoeters: “Haatmails of sociale bagger horen er niet zomaar bij”

Mensen met de grond gelijk maken

Samen met Aster Nzeyimana presenteert Siska Schoeters het nieuwe programma ‘The Greatest Dancer”. Beiden hebben een eerder alternatieve uitstraling, wat van hen een eerder ‘ongewoon’ presenterend koppel maakt.

Siska Schoeters stoort er zich mateloos aan dat sommige mensen zich benoemen tot meester criticasters en presentatoren met de grond gelijk maken.

“Alsof mensen die voor radio en tv werken gevoelloos zijn. Want ja, ‘je kiest toch voor een job in de media’? Ik ben het daar niet mee eens! Wij hebben gekozen om kijkers en luisteraars blij te maken. Ik heb er níet voor gekozen om de gal van gans Vlaanderen over mij te krijgen”, onthult Siska in Primo

Dus nee, volgens haar zijn haatmails en bagger niet ok en horen ze er niet zomaar automatisch bij omdat je een job in de media doet.

“Soms betrap ik mezelf er dan op dat ik lichtjes hautain word. Het valt namelijk op dat mensen die bewust in hun pen kruipen om jou te kwetsen zelden of nooit vooraan stonden toen het verstand werd uitgedeeld”, verneemt Primo.