.
Siska Schoeters
zaterdag 13 augustus 2022

Siska Schoeters: “Ik gun het hem niet”

Hij mag Zomerhit van haar niet winnen

Op 20 augustus kennen we de winnaar van de Radio 2 Zomerhit 2022. Één van de kanshebbers is Niels Destadsbader, de presentator van ‘Zomerhit’.

Zijn collega Siska Schoeters is heel erg benieuwd naar de winnaar dit jaar, maar Niels gunt ze de zomerhit dit jaar niet.

“Ik gun het Niels absoluut niet dat hij nog eens wint”, lacht ze. “Maar als dat toch het geval is, dan zal ik het wel mogen aankondigen zeker?”, zegt ze in Story. Niels denkt niet dat hij gaat winnen deze zomer, ondanks dat zijn single ‘Ik neem er één’ het toch goed doet.

“De tijd is rijp voor iemand ander. Pommelien Thijs heeft op dit moment de grootste hit, maar ik zet mijn geld in op Metejoor. Ik zie bij hem een soort momentum dat ik een paar jaar geleden ook had. Uitverkocht zalen, wat prijzen gewonnen op de MIA’s… en hij verdient het ook!”

De sterren staan gunstig voor Metejoor, maar dat staat natuurlijk niet garant voor een overwinning. “Ik weet uit ervaring dat dat niet altijd leuk is. In principe kan je dan alleen maar verliezen. En laten we niet vergeten dat Regi ook nog altijd een favoriet is.”

Download onze app voor iOS of Android