.
Siska Schoeters
woensdag 20 juli 2022

Siska Schoeters presenteert Zomerhit: “Gelukkig kunnen we onszelf relativeren”

Ze doet dat samen met Niels Destadsbader

Eindelijk is er weer wat muziek te zien op onze televisiezenders. ‘Zomerhit’ is al van start gegaan en binnenkort schiet ook 'Tien Om Te Zien' weer uit zijn startblokken. Voor ‘Zomerhit’ slaan Niels Destadsbader en Siska Schoeters de handen in elkaar. Noem hen gerust deze zomer de Willy Sommers en Anne De Baetzelier van de VRT.

Het klikt ontzettend goed tussen Niels en Siska en dat uit zich ook in hun duo-presentatie. “Ik denk dat we allebei heel nuchter zijn en dat we dat appreciëren bij elkaar”, begint Siska in Dag Allemaal.

Niels kan het nooit laten om er een flauw mopje bij te maken en dat is tijdens het interview niet anders. “Het hangt af van het uur natuurlijk. Later op de avond kan het al wat minder nuchter zijn”, lacht hij.

Maar er is meer waarom het zo goed klikt tussen de twee. “Buiten het feit dat we allebei van goeie, frisse pinten houden vers va de top, hebben we allebei een focus en kunnen we onszelf relativeren.”

Niels en Siska weten wat ze aan elkaar hebben, zowel professioneel als privé. “Toen ik naar VRT overstapte, gaf ik meteen aan dat ik heel graag met Siska wou werken. Wij zijn anders en toch net genoeg hetzelfde. ‘Dat gaat vuurwerk geven’, zei ik toen.”