.
Aster Nzeyimana, Siska Schoeters
zondag 12 februari 2023

Siska Schoeters: “We zijn Ken en Barbie niet”

‘The Greatest Dancer’ gepresenteerd door een uniek duo

Ze worden nu al bestempeld als ‘het gouden duo’ van de VRT. Siska Schoeters en Aster Nzeyimana presenteren samen het unieke programma ‘The Greatest Dancer’ en nu al zijn er fans maar ook niet-enthousiaste kijkers.

Onderling komen de twee alvast al goed overeen. “We zijn Ken en Barbie niet. Wellicht hebben we allebei een iets alternatievere uitstraling, wat maakt dat wij niet helemáál opgaan in het decor van ‘The Greatest Dancer’. Voor veel mensen ben ik blijkbaar nog steeds ‘dat meisje van Studio Brussel’ dat altijd iets té luid en iets té aanwezig is. Daardoor denkt iedereen dat ik een franke teut heb”, vertelt Siska Schoeters aan Primo.

Ze bestempeld zichzelf eerder als onzeker, gevoelig en lief maar toch met een heel lief frank teutje... Zowel Siska als Aster staan erom gekend steeds te zeggen waar het op staat. Toch zorgt dit niet voor wrevel.

“Ik kan soms een wervelwind zijn. En dan heb je al eens iemand nodig zoals Aster”, geeft Siska aan Primo toe.

Ondanks de stijgende kritiek op het programma, meerbepaald het feit dat men zegt dat dit geen programma is voor de VRT, staan de twee enorm achter het concept.