.
Raaf in The Masked Singer
zaterdag 4 februari 2023

Skiwi is ontmaskerd, maar wie zijn de andere figuren?

Wil jij het al weten?

Vrijdagavond werd Skiwi ontmaskerd in de eerste aflevering van 'The Masked Singer'. Dat Herman Verbruggen in het pak zou zitten, dat hadden weinig mensen verwacht. Maar wie zit er in het pak van Mummie, Champignon, Groot Licht, Soaperstar, Raaf en Leeuw?

Dit is onze prognose aan de hand van het stemgeluid en de tips in de filmpjes.

De kijkers denken dat Barbara Sarafian, Kelly Pfaff of Evi Hanssen in het pak van Mummy zijn gekropen. Wij dachten voor aanvang ook al aan Evi Hanssen, zij heeft in het verleden vaak gezongen en bracht héél lang geleden zelfs een album uit. We zijn quasi zeker van Mummy.

Bij Champignon gaan we zelfs nog een stapje verder. De kijker zette Kamal Kharmach op 1, dan Chris Van Espen en op de derde plaats Wesley Sonck. Wel, wij zijn 100% zeker dat het Wesley Sonck is. Alle tips kloppen en laten we eerlijk zijn, we zien Wesley Sonck dit met héél veel plezier doen.

Wie oh wie is groot licht? De kijkers zetten Lieven Scheire op 1, dan kwam Steven Van Gucht en op de derde plek stond Helmut Lotti. We zijn quasi zeker dat het Lieven Scheire is. De tips wijzen echt wel in zijn richting. Misschien zo overduidelijk dat we in een tunnelvisie zitten, maar we volgen de kijker. Is het fout, dan gaan we samen af.

Is Soaperster Eline De Munck? Zou kunnen. Zij speelde mee in Thuis en dat is een soap, toch? Bovendien zingt zij echt wel goed, is zij lenig, enzovoorts. Het zou ook Julie Vermeire kunnen zijn en ook Liandra Sadzo maakt kans. Ook hier volgen mij de kijker, Eline dus.

Bij Raaf ging het merendeel van de kijkers voor Angèle, Loïc Nottet en Natalia. Allemaal fout, want het is Davina Michelle. In het filmpje was de Nederlandse vlag te zien, toevallig zong Davina vrijdagavond ook een cover die zij op YouTube heeft staan. Luister en vergelijk, wij gaan voor de volle 100% op de Nederlandse zangeres.

Bij Leeuw dachten de kijkers in eerste instantie aan Sean Dhondt, dan aan Viktor Verhulst en pas nadien aan Maksim Stojanac. Aandachtige kijkers én luisteraars hebben in hun dromen deze laatste nu al ontmaskerd. Wij gaan er prat op dat Maksim Stojanac Leeuw is in The Masked Singer.

Of wij juist zitten? Dat zie je de komende weken in The Masked Singer, aanstaande vrijdag laat VTM nieuws figuren op ons los, pas de week erna komen de zes eerder genoemde nog niet ontmaskerde figuren weer in beeld.