.
News Image

Snelle komt naar Pennenzakkenrock 2020

De Nederlandse rapper zorgt voor een fijne afsluiter van het schooljaar


Aan de Pennenzakkenrock-affiche wordt nog volop geknutseld, maar de organisatie kan al wel enkele grote namen lossen. Met Snelle als headliner, Regi en Mathias Vergels haalt de organisatie weer grote kleppers binnen. Op 25 juni zakken 410 scholen met ongeveer 23.500 leerlingen af naar het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol om het einde van het schooljaar te vieren en een fantastische afsluiter van het jaar te beleven. Meer informatie over het tofste kinderfestival van het jaar vind je op www.pennenzakkenrock.be.



Snelle verovert na Nederland nu ook Vlaanderen met zijn hits ‘Reünie’, ‘Lippenstift’ en ‘Smoorverliefd'. Zijn muziek doet het niet alleen goed op de radio, maar wordt ook massaal beluisterd online. Op Pennenzakkenrock zal Snelle zeker zorgen voor een verfrissend en vernieuwend geluid.



Deze editie staat het dj-podium opnieuw onder één dak met het hoofdpodium. In deze danstempel op het strand kan je naar jaarlijkse gewoonte je dansbenen strekken op de beats van verschillende top dj’s. Eén daarvan zal niet alleen dit voorjaar in het programma Liefde voor Muziek het beste van zichzelf geven, Regi komt ook op Pennenzakkenrock het feest in gang zetten.


Bio van Snelle

Meer Over:

Snelle