.
News Image

Soulwax komt naar de AB

Broers Dewaele nog eens in eigen land.


Na meer dan 12 jaar keren onze meest internationale Belgen eindelijk terug naar Ancienne Belgique! Stephen en David Dewaele namen sinds hun laatste passage hier verschillende gedaantes aan (2ManyDJs, Die Verboten, …), maar met Soulwax brengen ze het kloppende hart van al deze uitspattingen naar Brussel.



Op Pukkelpop gaven ze al een voorsmaakje van hun 'Soulwax Transient Program For Drums and Machinery' show: nagelnieuwe songs gecombineerd met oudere (Nite Versions) klassiekers in een strakke witte studio-opstelling, met maar liefst drie (!) drummers en genoeg elektronica om een groothandel te beginnen. Een nieuw stukje Soulwax-geschiedenis, met sterrenrecensies als gevolg: Soulwax vindt zichzelf nog maar eens opnieuw uit (DeMorgen, ****), Een verpletterende mokerslag (Focus Knack, ****), Soulwax bekroonde én begon opnieuw op Pukkelpop(Humo ****).



Gewapend met nieuw materiaal, een kersvers label en ditto studio (DeeWee) en met een fantastische schare muzikanten om zich heen: deze passage van de Dewaele-broers wordt er een voor de geschiedenisboeken!



Op dinsdag 17 april 2017 staan de broers Dewaele in de Ancienne Belgique te Brussel. Tickets vanaf donderdag 17 november 10 uur via www.abconcerts.be .


Bio van Soulwax

Meer Over:

Soulwax