.
Jelle Florizoone
zondag 22 januari 2023

Spoiler Alert voor OnlyFans

Stevige tongzoen voor Amir

“We willen gewoon wat persoonlijkere dingen delen die we niet meteen aan het grote publiek willen tonen. We voelen ons met zo’n content veiliger op OnlyFans. Tot nu toe zijn de online reacties allemaal positief en motiverend”, vertellen Jelle en Amir aan TV Familie.

Ook hun vrienden en familie zijn positief. “Al hadden ze natuurlijk heel wat vragen voor ons, niet alleen onze ouders. Nu, dat lijkt me maar normaal”, aldus Jelle. Ook bij Amir thuis reageerden ze oké. “Hij is van Egyptische afkomst, maar groeide op in een redelijk open-minded milieu. We hebben iedereen alleszins kunnen geruststellen”, vertelt Jelle aan TV Familie. OnlyFans is gewoon een sociale mediaplatform.

Beide mannen zijn mooi gespierd en dit blijkt normaal want per week proberen ze toch zeker vier keer naar de gym te gaan. De één doet Yoga, de andere crossfit en het resultaat mag er wezen.

Ze hebben beiden een zeer groot vertrouwen in mekaar. Ze doen ook alles samen en zijn ondertussen al zeven jaar een vast koppel.

“We communiceren heel goed én we zijn papa’s van twee mopshondjes. Een aantal jaar geleden hebben we samen een appartement gekocht in Antwerpen”, vertelt Jelle aan TV Familie.

Bio van Jelle Florizoone

Meer Over:

Jelle Florizoone