.
Jelle Florizoone
donderdag 26 januari 2023

Jelle Florizoone neemt beslissing over gezinsuitbreiding

Eeuwig op reis

Reeds 7 jaar is Jelle samen met zijn partner Amir. Wanneer je foto’s of filmpjes van die twee ziet, dan lijkt het alsof ze altijd op reis zijn.

“Wij zijn globetrotters, ja. Onlangs zaten we nog in Marokko. Daarnaast zijn we ook in Libanon geweest. En in Amerika, Egypte, Griekenland, Spanje, ‑ ailand, Vietnam, Singapore... We hebben nog een serieuze verlanglijst”, aldus Jelle aan TV Familie.

Het koppel leerde mekaar wel in België kennen. “Amir studeerde hier. Onze relatie voelde meteen al heel goed en vertrouwd aan. Ik denk dat we in een vorig leven al met elkaar optrokken. Vroeg of laat komt er een huwelijk, maar alles op z’n tijd”, bekent Jelle.

Ook de prangende vraag over trouwen en kindjes komt aan bod. “Kindjes? Ik ben peter van m’n beste vriendin haar kindje... Nee, met onze hondjes is ons gezin voor ’t moment compleet”, onthult Jelle Aan TV Familie.

Jelle genoot destijds van zijn rollen in onder andere Familie en ROX. Het was kort maar krachtig, verklapt hij. Blijkbaar blijft het voor hem wel kriebelen om terug te acteren.

Bio van Jelle Florizoone

Meer Over:

Jelle Florizoone