.
staf coppens
zondag 22 september 2024

Staf Coppens: “Af en toe doe je wat water bij de wijn”

Dat hoort zo

Zijn kinderen Beau en Nora zijn het allerbelangrijkste in het leven van Staf Coppens. Speciaal voor hen is Staf verhuisd naar Karlstad in Zweden in plaats van te blijven wonen in het bosrijke gebied waar ze nu woonden.

Ze wonen nu iets dichter bij alles en meer in het centrum. Dat zou beter zijn voor de ontplooiing van zijn kinderen. Want verhuizen was voor Staf geen must.

“Monique en ik wonen enorm graag in de natuur, maar we zitten natuurlijk ook met twee puberende kinderen die andere verlangens hebben. Het is een heel romantisch idee om in een coconnetje op te groeien in de bossen, maar Beau en Nora voelen ook wel de nood om af te spreken met vrienden, uit te gaan en een lief te vinden. Zij wilden wat meer tussen de mensen wonen”, legt Staf uit in Story.

Staf en zijn vrouw Monique hebben alles over voor hun kinderen. Zij leven ook volledig in functie van de kinderen. Staf wil niks liever dan hen, zijn vrouw, familie en vrienden gelukkig te zien.

“Daar word ik zelf gelukkig van. Af en toe moet je dan wat water bij de wijn doen of andere keuzes maken. Als ik heel egoïstisch was, dan bleven we gewoon in de bossen wonen. Maar het geluk van onze kinderen primeert. Ik wil hen - zeker op deze leeftijd - alle kansen geven om zich ten volle te kunnen ontplooien. Zonder beperkingen, die je toch hebt als je afgelegen woont.”