.
Stan Van Samang
woensdag 9 maart 2022

Stan Van Samang bang: “Vanaf dat je de hoek omdraait, is alles anders”

Dat is helemaal niet zijn ding

Het heeft eventjes geduurd voor Stan Van Samang weer optimaal gelukkig was, maar dat punt heeft hij nu weer opnieuw kunnen bereiken. Na zijn misstap enige tijd geleden, vormt hij nog steeds een gelukkig gezinnetje met zijn partner Barbara en kinderen Lenny en Stella.

En ook op muzikaal vlak ziet het er positief uit voor Stan. Hij mag binnenkort terug starten met zijn theatertournee en is klaar om de podia in Vlaanderen terug plat te spelen. “Vroeger kon ik echt serieus misselijk zijn voor ik op een podium of set moest staan. Ik was niet zo stressbestendig. Nu nog steeds niet, omdat het gewoon goed moet zijn en er veel kan mislopen. Maar nu kan ik die energie ombuigen in energie”, zegt Stan in Story.

Om kleinere zaken is Stan dan weer wel nog altijd bang. “Een labyrint of een spiegeltent op de kermis, daar word ik nog altijd bang van. Want het moment dat je de hoek omdraait en je wilt terug, dan is alles anders en zit je vast. Ik geef niet graag de controle uit handen. Ik stippel liever mijn eigen weg uit.”