.
Stan Van Samang
donderdag 10 februari 2022

Stan Van Samang enthousiast: “Er is letterlijk niks voor ons op tv”

Hij duikt niet meteen de studio in

'Tien Om Te Zien' komt terug komende zomer en heel muzikaal Vlaanderen staat al te trappelen om een plekje op het grote beroemde podium te veroveren. Heel wat artiesten weten wat het is om er te staan, en die ervaring willen ze nog eens een keertje overdoen. Ook Stan Van Samang stond een aantal keren in Blankenberge op het podium aan de vuurtoren. Hij stond in 2007 maar liefst elf weken op nummer één met ‘Scars’.

“De échte gloriejaren van het programma in de jaren 90 heb ik als artiest niet meegemaakt. Maar ik ben blij dat ik er nu toch van heb kunnen proeven. En zoals elke Vlaamse artiest ben ik in de wolken dat ‘Tien om te Zien’ terugkomt, want er is letterlijk niks voor ons op tv”, reageert hij in Tv Familie.

Als het van Stan afhangt dan verandert het concept zo goed als niet, al mag het toch een beetje gemoderniseerd worden. En ondanks zijn enthousiasme, duikt Stan niet meteen de studio in, op zoek naar een geschikte single. “Ik pin me niet vast aan een muziekprogramma. Wat komt, dat komt”, besluit hij.

Download onze app voor iOS of Android