.
Stan Van Samang
dinsdag 9 april 2024

Stan Van Samang ging door de hel: “Na zeven jaar zou dat mogen stoppen”

Het is niet altijd leuk geweest

Terwijl het ene koppel op rozen leeft als ze pas zijn bevallen, belandt het andere koppel in een ware nachtmerrie. Helaas behoren zanger Stan Van Samang en zijn partner Barbara tot die tweede groep.

Zij omschrijven het als de hel wat ze hebben meegemaakt. Na al die jaren is het ondertussen wel wat beter, maar het is nog niet zoals het zou moeten zijn.

“Onze dagen beginnen nog te vaak veel te vroeg. Dikwijls rond een uur of vijf, ik ben al blij als we eens tot zes uur kunnen blijven liggen. Lenny komt 't ons zeggen wanneer hij wakker is en dan begint voor ons de dag. Opstaan in 't holst van de nacht hoort er ook nog altijd bij. Na bijna zeven jaar zou dat eens mogen stoppen”, zucht Van Samang in Dag Allemaal.

Zoon Lenny had als baby last van reflux, maar gelukkig kreeg hij medicatie waardoor het een pak beter is. Maar ’s nachts blijft het heel vaak nog moeilijk.

“Stella is dan weer een beetje een diva. Zij durft ons, hoewel ze al vier is, nog wakker roepen omdat haar dekentje niet goed ligt. Maar stilaan begint ze voor zichzelf te zorgen. Naar het toilet gaan zonder ons wakker te maken, bijvoorbeeld. We zijn er nog niet, maar we komen er wel.'”

Bio van Stan Van Samang

Meer Over:

Stan Van Samang