.
Stan Van Samang
donderdag 7 april 2022

Stan Van Samang heeft twee grote passies: “Ik hoop dat ik nooit moet kiezen”

Zijn fans hebben hem niet laten vallen

Het CV van Stan Van Samang is op zijn minst indrukwekkend te noemen. Een carrière als zanger van maar liefst 15 jaar en een carrière als acteur van maar liefst 20 jaar. Het zijn er niet veel die hem dat nadoen. Stan is nog elke dag dankbaar dat hij zijn twee grootste passies met elkaar mag combineren en hoopt dat hij dat nog lang mag doen.

“Ik kan echt niet kiezen tussen de twee en ik hoop dat ik dat ook nooit hoef te doen. Het is een pittige combinatie, zeker als je ’s avonds optreedt en de dag nadien vroeg op een set wordt verwacht. maar ik doe het zo graag, het is geen straf. Maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik te veel hooi op mijn vork neem”, klinkt Stan gelukkig in Story.

Van Samang heeft even moeten wachten om op tournee te kunnen gaan sinds de release van zijn nieuwste plaat, maar eindelijk is het zover. En de zanger heeft er ontzettend veel zin in. “Ik ga keihard genieten. Mijn verwachtingen liggen torenhoog. Al zal het wel wennen zijn om na twee jaar weer voor een volle zaal te spelen. Bij mijn fans is de goesting ook heel groot om me weer aan het werk te zien. Ik ben zo dankbaar dat ze me niet hebben laten vallen na alles wat er gebeurd is.”

Download onze app voor iOS of Android