.
Stan Van Samang
vrijdag 25 oktober 2024

Stan Van Samang: “Hij kreeg plots een woede-uitbarsting” 

Dan moeten ze hem kalmeren 

Stan Van Samang en zijn partner Barbara waren dolgelukkig met de komst van hun zoon Lenny. Toch verliep het niet allemaal van een leien dakje. Lenny is een heel onrustige slaper en dat begon ook door te wegen op Stan en zijn vrouw.

“Onrust is een beetje de rode draad door zijn leven. Hij kan soms ook plots heel boos worden en hij kan soms wensen dat zijn papa verhuist, waardoor het lijkt dat hij een heel ongelukkig kind is. Maar dat is niet zo hoor”, maakt Stan vlug duidelijk in de podcast Als De Muren Konden Praten.

Stan lijkt maar niet uitverteld te geraken wanneer het over zijn zoon gaat. Zo herinnert hij zich ook het moment waarop Lenny als driejarige jongen de slaapkamer deur uit zijn scharnieren had gehaald.

“Hij had plots een woede-uitbarsting. En dan moet je dat natuurlijk onder controle proberen krijgen. En dat lukt bijna niet. Je moet zorgen dat hij bij wijze van terug in zijn kadertje kruipt, een soort woedekader. Het is dan vooral aan ons, dat wanneer hij aan het schreeuwen is, om daar in alle rust te gaan bijzitten en hem te kalmeren.”

Bio van Stan Van Samang

Meer Over:

Stan Van Samang