.
Stan Van Samang
donderdag 8 augustus 2024

Stan Van Samang: “Ik kan haar zo slecht loslaten” 

Het hoort er wel bij 

Na zijn passage in ‘Liefde Voor Muziek’ mogen we binnenkort een nieuw album verwacht van Stan Van Samang. Met zijn nieuwe single ‘Los’ lanceert hij nu al een voorproefje van zijn nieuwe album dat ‘Vadertaal’ zal heten.

Dat album staat volledig in teken van zijn vrouw en kinderen. Het album is ook een Nederlandstalig album zodat zijn zoon en dochter zouden begrijpen waarover de nummers gaan.

“De songs op dit album gaan over alle aspecten van een gezin. Ik bewierook dus niet alleen mijn vrouw en kinderen, maar zing ook eerlijk over de uitdagingen en chaotische momenten die we soms moeten doorstaan. Deze persoonlijke plaat móest ik maken. Noem het 'therapeutisch schrijven'”, zegt hij in Tv Familie.

Wat ook hoort bij het hebben van kinderen is het loslaten van je kinderen. Dat begon voor Stan al meteen tien minuten na de geboorte.

“Ik hou vaak mijn adem in wanneer Lenny en Stella in een boom klimmen. En veel vaders zullen hetzelfde zeggen, maar mijn dochter geeft de beste knuffels ter wereld. Haar armpjes passen wonderwel rond mij. Maar zo goed als zij mij kan vastpakken, zo slecht kan ik haar loslaten.”

Bio van Stan Van Samang

Meer Over:

Stan Van Samang