.
Stan Van Samang
zaterdag 23 maart 2024

Stan Van Samang: “Nu is het allemaal veel serieuzer”

Vroeger ging het er beter aan toe

Het is soms volgens velen een schande wanneer ze gewoon in de zetel zitten en niks actiefs aan het doen zijn. Maar lui zijn moet kunnen. Dat vind ook Stan Van Samang. Hij is er zelfs best goed in.

“Lui zijn heeft een negatieve connotatie, dus verantwoorden we ons meteen. Maar in mijn leven hoort het erbij, want ik werk ook gewoon beter onder druk. 'Dat liedje moet tegen morgen af.' 'Ah, dan ga ik er sebiet aan beginnen.' 'Dat liedje moet tegen volgende week af zijn.' 'Oké, dan begin ik er morgen of overmorgen wel aan”, zegt hij in Primo.

Stan geniet volop van het leven en van zijn twee kinderen Lenny en Stella. Ze zijn zijn grootste oogappels en doet alles voor hen. Maar een derde kindje komt er niet.

“Ons gezin is compleet. Lenny is 'n sjotter en Stella turnt. De week is goed gevuld. Lenny heeft twee trainingsdagen en dan een wedstrijd in het weekend. Toen ik voetbalde, trainden we alleen op woensdagnamiddag en op zaterdag of zondag was het match. Dat was het. Nu is het allemaal veel serieuzer.”