.
Stan Van Samang
dinsdag 10 december 2019

Stan Van Samang op Night of the Proms Summer Edition in Koksijde

En er zijn nog meer grote namen.

De beslissing om aan het succesvolle openluchtconcert Night of the Proms Summer Edition in Koksijde een vervolg te breien, werd reeds genomen toen de voorbereidingen voor de eerste editie nog volop bezig waren. De burgemeester Marc Vanden Bussche kondigde dit zelf aan tijdens het concert vorige zomer. Ook de tweede editie zal plaatsvinden op het Kerkplein in Koksijde, ditmaal op donderdag 13 augustus 2020. Aanvang van het concert is voorzien omstreeks 20u30.

Vanzelfsprekend mag John Miles niet ontbreken op de affiche, maar we bevestigen graag ook de namen van Stan Van Samang en Ozark Henry. Piet Goddaer speelt een ware thuismatch in Koksijde, en zal enkele van zijn hits brengen, begeleid door het Antwerp Philharmonic Orchestra onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche. Het koor ‘Fine Fleur’, NOTP Backbone (electric band) en The Pretty Vanillas (backing vocals) zorgen opnieuw voor de nodige muzikale ruggensteun. Bart Peeters wordt opnieuw de gastheer in Koksijde.
De opstelling van tribunes en stoelen wordt geoptimaliseerd opdat er extra mensen van het concert kunnen genieten, 8000 in totaal. Vorig jaar was de vraag naar kaartjes alvast groter dan het aanbod; 3 weken voor het concert kon het bordje 'uitverkocht uitgehangen worden.

De ticketverkoop start aanstaande vrijdag 13 december om 10u00. Tickets zullen online beschikbaar zijn via www.teleticketservice.com, telefonisch via 070 345 345 (max. € 0,30/min.) maar ook te koop worden aangeboden in het toerisme kantoor in Koksijde ter plaatse. De ticketprijzen: €49 voor zitplaatsen op de frontale tribune en de stoelen op het middenplein, €44 voor zitplaatsen op beide zijtribunes, €34 voor mindervaliden en €29 voor staanplaatsen op het middenplein.